Skip links

Expertise

In dit competitieve digitale landschap moet u up-to-date blijven met de nieuwste technische SEO vereisten en algoritme-updates om de winstgevendheid van uw website te vergroten. Als u begrijpt wat technische SEO is en wat het vereist, kunt u ervoor zorgen dat uw webpagina's gestructureerd zijn voor zowel online gebruikers als spiders van zoekmachines.

Search
Engine Opt.

Social
Media

eCommerce
Solutions

Pay Per
Click

Branding
Strategy

Marketing
Copywriting

In dit competitieve digitale landschap moet u up-to-date blijven met de nieuwste technische SEO vereisten en algoritme-updates om de winstgevendheid van uw website te vergroten. Als u begrijpt wat technische SEO is en wat het vereist, kunt u ervoor zorgen dat uw webpagina's gestructureerd zijn voor zowel online gebruikers als spiders van zoekmachines.

Technische SEO diensten

In dit competitieve digitale landschap moet u up-to-date blijven met de nieuwste technische SEO vereisten en algoritme-updates om de winstgevendheid van uw website te vergroten. Als u begrijpt wat technische SEO is en wat het vereist, kunt u ervoor zorgen dat uw webpagina's gestructureerd zijn voor zowel online gebruikers als spiders van zoekmachines. Een technische audit kan het volgende omvatten:

 • Volledige technische SEO-audit
 • Crawling optimalisaties
 • Sitesnelheid verhogen
 • Metagegevens verbeteren
 • Gebroken links optimaliseren
 • Redirects check
 • Sitemap optimalisatie
 • Afbeelding optimalisatie
 • Structured data
 • Website migratie
 • Penalty herstel
 • Canonical tag optimalisatie
 • ECommerce implementaties
 • Website structuur

Wanneer heeft u technische SEO ondersteuning nodig?

Als uw website de kern van uw bedrijf vormt, moet u vanaf het begin een technisch SEO-Specialist raadplegen. Dit helpt bij het kiezen van de optimale technische design en zorgt voor een solide basis voor de komende jaren.

Als u op zoek bent naar manieren om Uw bestaande website te verbeteren, zijn technische SEO-services waarschijnlijk de beste manier om uw positie, verkeer en inkomsten in één keer te vergroten.

Het wordt aanbevolen om technisch SEO-advies in te schakelen wanneer u belangrijke wijzigingen aan uw website aanbrengt, zoals wanneer u een migratie plant of nieuwe secties aan uw site toevoegt.

Technische SEO-services kunnen u ook helpen met de website performance te recupereren. Dit nadat Google uw verkeer heeft laten dalen tijdens een algoritme-update of wanneer u wordt geraakt met een handmatige penalty die uw rankings naar beneden haalt en onmiddellijke actie vereist.

Ervaring met bedrijven als

Zijn kritische blik en verstand van zaken zijn van grote waarde binnen de Mandemakers Groep. Giacomo is in staat om zijn kennis om te zetten in goed uitgewerkte analyses en haalt hier bruikbare informatie uit. Zijn kennis is up to date en hij deelt dit graag met anderen. Daarnaast beschikt hij over de communicatieve vaardigheden om technische plannen uit te leggen aan zijn cliënten.
Daniel Willemstein
Daniel Willemstein
SEO-Specialist - Mandemakers groep
Technische SEO - voorbeeld sitespeed

Let's chat

Redenen om met mij samen te werken

Er is geen one-size-fits-all. Als freelance SEO-Specialist kan ik werken op projectbasis of maandelijks opzegbaar. Mijn kosten zijn flexibel, afhankelijk van de mate van inzet die van mij nodig zijn.

Ik neem tijdens het werk voor mijn klanten geen onaangekondigde belletjes aan. Hier heb ik vaste tijden voor. 

Mijn succes wordt gemeten aan een aantal KPI's als zichtbaarheids percentage, toename van het organisch verkeersaandeel & omzetgroei. Mijn bottom-line focus is altijd om organisch verkeer een winstgevender kanaal voor uw bedrijf/merk te maken.

Ik heb te veel horrorverhalen gehoord van klanten die in het verleden een negatieve SEO-advies hebben ontvangen. Daarom beloof ik nooit te veel of te weinig. Ik ben oprecht en neem beslissingen op basis van data en werk verschillende scenario's uit in groeipotentie. Waarop we samen de juiste keuze binnen de mogelijkheden gaan maken en u erop kunt vertrouwen dat u de best mogelijke advies krijgt.

Wanneer u met mij samenwerkt, weet u dat een ervaren SEO Consultant de analyses doet. In plaats van dat het werk wordt doorgegeven aan meer junior leden van het team.

Ik heb een groot netwerk van andere freelancers voor digital marketing. Wanneer er vraag is naar aanvullende ondersteuning voor zaken als copywriting, PPC- en sociale media-advertenties, webdesign en -ontwikkeling, UX design kan ik hier mensen snel voor inschakelen.

Na 6 jaar bij een bureau te hebben gewerkt, kan ik een service op agency niveau bieden tegen een freelancer prijs. 

FAQ

Search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van een website om de zichtbaarheid ervan te vergroten wanneer mensen naar producten of diensten zoeken. Hoe meer zichtbaarheid een website heeft bij zoekmachines, hoe groter de kans dat het merk meer omzet/verkeer binnenhaalt. Google is de grootste zoekmachine, maar platformen als Youtube/Amazon/Bol.com zijn ook zoekmachines. Youtube daarentegen is zelfs de 2de grootste zoekmachine van de wereld.

SEO is belangrijk omdat het mensen helpt informatie en pagina's te vinden op het internet. SEO is vooral belangrijk voor bedrijven omdat het ervoor zorgt dat ze de grootste vragen van hun doelgroep beantwoorden, terwijl ze verkeer naar hun producten en diensten genereren.

SEO-consultants zijn verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van het algoritme van Google (en andere zoekmachines zoals Bing & Youtube) om een ​​strategie te adviseren en te implementeren die de organische zichtbaarheid van hun klanten in de zoekmachines verbetert. Google heeft verschillende 'rankingfactoren' die helpen bepalen welke websites hoger moeten scoren dan de andere voor specifieke zoekwoorden. Het is de taak van een SEO Consultant om die rankingfactoren te begrijpen en ervoor te zorgen dat de websites van hun klanten hoog scoren en goed presteren.

Ja, content marketing is altijd een groot deel van wat ik doe. Als het correct wordt gedaan, opent content marketing een nieuwe weg voor uw doelgroep om u organisch te vinden. Het is een cruciaal onderdeel om goede rankings te halen bij zoekwoorden met de hoogste prioriteit. Een mooi bijkomstigheid is dat het op een natuurlijke wijze backlinks aantrekt, waardoor de sterkte van uw domein in het algemeen wordt vergroot.

SEO is geen strategie van de ene op de andere dag. De eerste paar maanden zijn gewijd aan het maken van optimalisaties aan uw site en aan het wachten tot de spiders van zoekmachines de wijzigingen crawlen en indexeren. Afhankelijk van uw website, de hoeveelheid werk die het vereist en de crawlfrequentie van de spiders van zoekmachines, duurt het doorgaans 2-3 maanden voordat u nieuwe/verbeterde rankings ziet.

Geen enkele SEO-specialist of bureau kan garanderen dat ze dat ze de volledige controle hebben van jouw rankings. Pas op voor elk bedrijf dat beweert dat ze dit wel kunnen. Er is geen manier om 100% te weten hoe een site zal ranken vanwege de constant evoluerende aard van de zoekmachines. Pas ook op voor bedrijven die beweren een speciale relatie met Google te hebben of 'prioriteit indienen' bij Google om ranking posities te garanderen. Dit is compleet onwaar. Google waarschuwt zelf voor bedrijven die deze beweringen doen.

Vanuit mijn manier van werken focus ik op een breed set van zoekwoorden met een gelijkwaardige zoekintentie. Waarbij er ongoing geoptimaliseerd gaat worden. Uit succesvolle ervaringen bij klanten is dit volgens mij de beste strategie.

Alleen de techneuten achter de zoekmachines weten dit antwoord zeker, maar Matt Cutts, hoofd Web Spam van Google, zegt dat er elk jaar meer dan 500 updates worden uitgevoerd. Aangezien de zoekmachines voortdurend evolueren en veranderen, is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de veranderingen, constante updates aan onze kant door te voeren en alleen strategieën te gebruiken die ethisch en duurzaam zijn

Het grote verschil met SEA (Search Engine Advertising) is dat je bij SEO een hoge plek in de zoekresultaten moet bemachtigen door de juiste optimalisaties door te voeren. Met SEA koop je een plek in de resultaten, waar dus minder werkzaamheden voor nodig zijn. Is je budget op, dan stoppen uiteraard je advertenties. SEO optimalisatie is hard werken, maar je performance zal niet zomaar stoppen. Wil je weten wat nodig is om de SEO performance te optimaliseren?  Ik help je graag verder.

Organisch verkeer is onbetaald verkeer dat afkomstig is van zoekmachines als Google, Youtube of andere. 

Nee. Google biedt geen SEO-services aan. Vergeet niet dat Google een zoekmachine is en dat ze hun eigen algoritme hebben gemaakt om websites te rangschikken. Als Google SEO-services zou aanbieden, zou je eigenlijk gewoon betalen om bovenaan de zoekresultaten te staan wat in principe gewoon advertenties zijn oftewel SEA. 

Google rankings fluctueren de hele tijd vanwege SEO-factoren buiten de pagina om. Zoals eerdere zoekgeschiedenis, bouncepercentage, locatie en vele individuele factoren per gebruiker. Rankings fluctueren ook als gevolg van verloren links, concurrentie en als gevolg van een update in het Google-algoritme. 

Als je bent getroffen door een Google-penalty, algoritmewijzigingen of als je wilt dat een SEO-Specialist naar jouw specifieke online bedrijf kijkt, laat het me dan weten.

Digital Solutions

Seamless Integration

Content-focused grid designs, unique social elements, post-sharing

Online Privacy

Content-focused grid designs, unique social elements, post-sharing

Big Data Analysis

Content-focused grid designs, unique social elements, post-sharing

Customer Spotlight

Content-focused grid designs, unique social elements, post-sharing

Business Solutions

We unleash your business potential by maximising the innovation.

finance
banking and
insurance companies
analytics
big data integration for startups
consultation
analyzing big data business reports

Global clients around the world

2.6x

Avarage growth

99.6%

Customer satisfaction

302m

Daily data input

287+

Hub it Employees

Las services de sont disponibles.

Les services de paiement sont disponibles via des applications mobiles et de bureau.

Hear from our happy clients.

Convert more visitors into customers.

This website uses cookies to improve your web experience.