Skip links

Blog

De grote risico’s van goedkope SEO pakketten

Als u echter de risico’s van goedkope SEO kent gaat u beter weten waar u aan begint, welke de vragen u moet stellen, welke waarschuwingssignalen u op moet letten of situaties die u moet vermijden. Om u te behoeden, geef ik graag deze risico’s van goedkope SEO mee.

Canonical

Betekenis canonical bij duplicate content (+voordelen en nadelen)

Een canonical tag is een manier om zoekmachines te vertellen dat een specifieke URL de hoofdkopie van een pagina vertegenwoordigt. Het gebruik van de canonical tag voorkomt problemen die worden veroorzaakt door identieke of bijna identieke content die op meerdere URL’s wordt weergegeven. Praktisch gesproken vertelt deze tag zoekmachines welke versie van een URL de belangrijkste is en dus moet worden geïndexeerd.

meta-tags

Wat zijn metatags voor SEO?

Metatags zijn codefragmenten die zoekmachines belangrijke informatie over uw webpagina of afbeelding geven, zoals hoe ze deze in zoekresultaten moeten weergeven.

follownofollow

Follow vs. no follow links

Om echt te begrijpen wat er aan de hand is met follow t.o.v. no follow links moeten we eerst wat achtergrondinformatie geven over hoe de meeste links werken op het gebied van SEO. Wanneer een sitepagina een inkomende link krijgt wat een hyperlink is die naar die pagina verwijst, krijgt de pagina een kleine SEO-boost. Zie een link als een punt en hoe meer links je hebt hoe meer punten. (uiteraard zijn er wat sidenotes, hier kom ik later op terug..)

This website uses cookies to improve your web experience.